Seosko turističko domaćinstvo Mila

menu

Seosko turističko domaćinstvo Mila

Seosko turističko domaćinstvo Mila

Seosko domaćinstvo MILA se nalazi na samo 1,5 km od sela Mandjelos na veoma pristupačnom mestu. Raspolaže sa 4-krevetnim apartmanom i dve 2-krevetne sobe. U sklopu apartmana se nalazi prostrana opremljena kuhinja sa trpezarijom, TWC, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem i jednim krevetom na rasklapanje. Objekat poseduje prostranu terasu sa komarnicima i jednu terasu na otvorenom. Oko objekta je veliki voćnjak pogodan za šetnju i druge aktivnosti. Posedujemo igraonicu za decu na otvorenom.

U domaćinstvu se služi domaća hrana pripremljena na tradicionalan način. Vrsta usluge je noćenje sa doručkom, polupansion, pansion, grupni ručak.

Cenovnik:

  • Noćenje sa doručkom 12 eur po osobi
  • Polupansion 19 eur po osobi
  • Pansion 25 eur po osobi
  • Najam apartmana 25 eur po danu
  • Grupni ručak 10 eur po osobi, deca do 7 godina plaćaju 50% od cene

Seosko turističko domaćinstvo Mila registrovano je sa ciljem da dočekuje goste i pruži im domaću atmosferu, mir, tradicionalnu kuhinju kao i mogućnost da kupe slatku i slanu zimnicu koja se priprema od voća i povrća koje se uzgaja u domaćinstvu. Ideja je  da cela porodica ,kao i podmladak porodice učestvuje u proizvodnji voća i povrća, kao i njegovoj preradi u vidu zimnice za svoje potrebe i potrebe poslovanja u domaćinstvu koje će plasirati svojim gostima. Akcenat je stavljen na proizvodnju zimnice po receptima koji su se prenosili sa kolena na kolene u okviru porodice i prvenstveno na očuvanju kvaliteta sa što manje veštačkih aditiva , jer je i način proizvodnje bez agresivnih sredstava. Kako se domaćinstvo nalazi na obroncima Fruške Gore, izuzetno plodnog zemljišta, količina povrća i voća je dovoljna za preradu zimnice. Zimnica je namenjena za konzumiranje turistima koji borave u domaćinstvu, mogu da je ponesu prilikom odlaska ili naručuju tokom cele godine i svim članovima domaćinstava.Veće količine povrća i voća nije moguće sačuvati duže vreme u svežem stanju pa je tako nastala i ideja da se preradi u vidu zimnice.Svaki gost u domaćinstvu koji boravi ima priliku da degustira zimnicu, učestvuje u njenom procesu izrade i kao rezultat svega viđenog, veliki broj gostiju poželeo je da zimnicu ponese kući. Većina gostiju je preporučilo svojim prijateljima i na taj način stvoren je krug stalnih kupaca koji redovno posećuju domaćinsto i kupuju zimnicu.

Kao takvo,domaćinstvo Mila izlaže na raznim manifestacijama kao što su Festival zimnice u Koceljevi, Sajam poljoprivrede u Sr. Mitrovici i Magični novogodišnji trg u Sr. Mitrovici.

Prijatelj sajta:

 

Fotografije

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward